Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inför Eskilstuna GUIF med matchens profil - Lovis Jansson
2019-11-26 09:00
Ett haltande spelschema har gjort att damerna spelat flertalet bortamatcher men nu får de återigen, efter ett litet uppehåll, äntra hemmagolvet när man ikväll tar sig an Eskilstuna GUIF. Vi har kollat läget med matchens profil, Lovis Jansson, om vad som väntar ikväll.
Ni har hittills haft ett väldigt konstigt spelschema med många bortamatcher och en del ledigheter. Något man tänker på som spelare?
Personligen är det inget jag lägger så mycket energi på, klart är det alltid roligare med hemmamatcher och att spela på hemmaplan. Men nu har vi 4 raka hemmamatcher framför oss så det är bara att njuta och kolla framåt!

Efter förra segern mot Drott har ni haft lite längre ledigt. Förändras träningen på något sätt?

Ja det har den, vi har fokuserat väldigt mycket på fart både med och utan boll. Lite som en mini försäsong i mitten av säsong, en härlig urladdning helt enkelt. Men nu ska det bli skönt att komma tillbaks till match rutiner igen!


Ni möter nu Eskilstuna Guif som har börjat årets serie riktigt bedrövligt efter varit tippat i toppen. Vad blir viktigt mot Guif?

Våra tidigare möten mot Guif har varit tuffa matcher, vi vet att även om Guif haft en tuff start på säsongen precis som oss är det inget lag man kan räkna bort. Vi vet att Guif är ett bra lag och att vi måste vara med från start och komma upp i nivå för att slå dem! Det gäller i denna serien att inte kolla så mycket i tabellen och bara gå ut och ge 110% i varje match oavsett motståndarlag!Nyhetsarkiv
Inför Skånela IF borta2020-03-04 14:45
Damer A Säsongen 19/202019-10-17 15:26
 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners