Herrarna vinner bortamötet mot Redbergslids IK

Herrarna ikväll besegrat Redbergslids IK med 32-27 (15-12) efter en riktig lagseger med många spelare som bidrar till en stark seger.

Inledningen startade med rivstart, vårt försvar satt bra och attityden var enorm, Ladan kontrade och Alex räddade. RIK bet sig fast men ett nytt Aranäs ryck gav 3 bollar upp i halvlek. Denna ledning var viktig för matchbilden och i andra var det faktiskt inget snack om vilka som skulle gå segrande ur detta, Aranäs förde matchen och var bättre över hela planen.

Mikkel Beck Jörgensen var vass idag, styrde spelet bra, satte medspelare i lägen och bidrog med viktiga skott i mål. Viktor Rhodin slet förtjänstfullt i både försvar och anfall dock var planens gigant Robert Ladan, nio mål och många viktiga från både kanten och i kontringar.

Nu väntar ett nytt uppehåll, vi jobbar upp fysiken inför ett dramatiskt slut, drömmen om slutspel lever och vi har bara en massa möjligheter.

Ett extra omnämnande till Aranäs Eagles, de hade tagit sig ut till Serneke Arena, SEGRADE PUBLIKMATCHEN OCH VAR ETT ENORMT STÖD FÖR OSS, STORT TACK.

Målskyttar Aranäs:
Robert Ladan 9, Philip Jonsson 6, Viktor Rhodin 6, Petter Donaldson 4, Mikkel Beck Jörgensen 3, Tobias Ljunmark 2, Melwin Beckman 2,

Jerry Hallbäck
Herrtränare

 

 

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners