Välkommen tillbaka Sebastian!

Det är med stor glädje som vi kan presentera Sebastian Norman som vår nye assisterande tränare till Herrarnas seniortrupp. Det är jätteroligt att HK Aranäs som startat sin nya utvecklingsresa nu också kan knyta till oss Sebastian Norman igen. Sebastian har varit i klubben i många år som målvaktstränare, främst i dem grupperna som Toni och Jerry haft.

Sebbe står för många av dem egenskaperna som vi letar efter, han brinner för utveckling av spelarna och tidigare har detta varit fokuserat på enbart målvakterna, men tillsammans med vår huvudtränare Magnus så kommer dem nu att fortsätta utveckla både våra utespelare och våra målvakter.

I en rekrytering som denna är det viktigt att dels få in rätt kompetens, men ännu viktigare är förmodligen att få in rätt ”person”, detta vet vi att vi nu har lyckats med eftersom att vi under så många år kunnat följa Sebastian och att han är rätt ”person” det är ingen tvekan!

”När jag fick förfrågan från elitkommiteén var det självklart att tacka ja. Dom var tydliga med vilken väg HK Aranäs vill åt och det finns mycket potential i klubben både bland spelare och ledare. Nu gäller det att tillsammans med Magnus (huvudtränare), Diego (spelarutvecklare) samt Linus (ansv HJ) och Jacob (ass. HJ) att ta tillvara på den kunskap som finns i klubben och utveckla spelarna till något ännu bättre. Efter många år i klubben som målvaktstränare ser jag framemot att leda arbetet framåt tillsammans med ovannämnda som kombinerad assisterande tränare/ målvaktstränare.”

Sebastian Norman

Din och spelarnas utveckling är vår framgång, ”The sky is the limit” Sebbe, Nu kör vi!

HK Aranäs

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners