Stabil vinst för herrarna mot OV Helsingborg

Vinst för herrarna med 30-25 efter 15-11 i halvtid.

 Detta var en match som bara skulle vinnas, killarna var taggade och beslutsamma fråpn minut ett och detta märktes tydligt, OVH tröttades ut och orkade inte stå emot Aranäs spelarnas 5-1 försvar, de fastnade och blev låsta, dessa saker utnyttjades rejält.

Övertaget var rejält och ledningen som mest med åtta bollar, det stannade vid fem bollar efter att hemmalaget slog av en aning på takten.

Många målskyttar vittnar om den bredden vi har och extra glädjande denna afton var att junioren Isac Jönsson fick komma in och gjorde sitt första mål i Handbollsligan.

Den notoriske målskytten Robert Ladan stänkte ikväll in  hela 10 mål och var extremt viktig för hemmalaget men ännu mer i 5-1 försvaret där han agerade äckligt jobbig center.

Petter Donaldson tar nya kliv hela tiden, han levererar mål och ett moget spel matchen igenom, han har verkligen blommat ut och är idag en riktigt viktig kugge i vår lagmaskin.

Nu vilar vi i helgen, sen tar vi sikte på nästa motståndare, IFK Kristianstad på bortaplan, ett Kristianstad som tidigare i veckan vann ATG Svenska Cupen.

Jakten på slutspel fortsätter, idag städade vi undan ett eventuellt kvalspel, vi har precis allt att vinna och krigar vidare.

Målskyttar HK Aranäs:
Robert Ladan 10, Petter Donaldson 6, Jonas Haugsgjerd 3, Philip Jonsson 3, Melwin Beckman 2, Mikkel Beck Jungard 2, Razmus Nyman 1, Viktor Rhodin 1, Isac Jönsson 1, Oscar Lindqvist 1

Jerry Hallbäck
Herrtränare

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners