Spännande samarbete med Benfica!

HK Aranäs är väldigt glada och stolta över att kunna presentera ett nytt långsiktigt samarbete med S.L. Benfica.  Benfica är en världsledande sportorganisation med en mycket bred verksamhet och mycket högt ställda sportsliga mål för såväl män som kvinnor. 

HK Aranäs bedriver redan idag en världsledande barn- och ungdomsverksamhet och har aktivt sökt ett internationellt samarbete med en organisation som delar våra värderingar – i synnerhet att man aktivt arbetar med både män och kvinnor – för att ytterligare stärka våra spelares och ledares individuella utveckling och möjligheter.  Vi delar synen på handboll och individuell utveckling, och ser att våra respektive verksamheter och målsättningar kompletterar varandra i mycket hög grad.

Ett samarbete måste vara win-win för bägge parter för att vara hållbart, vilket vi är övertygande att detta partnerskap kommer innebära.  Samarbetet med Benfica är en viktig del i vår nya Vision 2028 och stödjer det förändringsarbete som pågår inom HK Aranäs.

Initialt är fokus på ledarutbyten och samarbetsavtalet är skrivet på tre år med start den 1 juni 2024. Planering inför hösten är redan på gång.

 

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners