Herrarna jagar ny vinst

På fredag väntar en viktig match för herrarna i jakten på nya placeringar i Handbollsligan, sluttampen närmar sig och det återstår tre matcher, vi har allt att vinna och slagläge på att ta nya kliv.

Nu väntar en grymt spännande match mot OV Helsingborg, ett OVH som jagar poäng för att undvika nedflyttning och skapa sig bra förutsättningar med poäng för kvalspel eller ingemansland.

Vi själva hade ett bra flyt mot Redbergslids IK senast, många som bidrog till den stabila vinsten, flera målskyttar men även grymt uppoffrande spel i försvaret. Nu gäller det att komma upp i samma nivå som senast, verkligen kriga med hjärtat, stångas för varandra och verkligen känna stödet från vår grymma hemmapublik, Aranäs Eagles är på plats och där har vi vår åttonde spelare.

OV Helsingborg har många individuellt skickliga spelare och vi kommer att lyfta fram några som vi verkligen behöver ha ett extra vakande öga på.

Emil Andersson, vass högernia med spetsegenskaper såsom skytte utifrån, genombrott som ofta ställer till det för motståndarna.
Casper Lindgard Holmen, vänsternia med skottet som största hot.
Felix Spross och Albert Månsson, bägge med genombrott och avstämda skott som giftiga vapen.

En spännande och händelserik match väntar oss, fredag kväll, AW match och Aranäs Eagles på plats med fullt manskap, kan det bli bättre? Avkast 19:00 ochj ni är hjärtligt välkomna till Kungsbacka Sporthall.

Jerry Hallbäck
Herrtränare

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners