Egna produkter, framtiden ser ljus ut

HK Aranäs är klubben som vill lotsa och ta fram egna produkter, utbildningen  av de egna talangerna är viktig för oss, tidigare idag skrev vi om tjejerna som är uttagna till regionala träningsdagar, nu släpper vi fram två unga killar som idag representerar U truppen men över tid kommer de vara viktiga kuggar i herrlaget.

Alvin Lindvall, högersexa
Har under Tobbe Ljungmarks frånvaro verkligen visat att han redan nu är med och konkurrerar om speltid, Alvin är född 2006 och representerade U landslaget i somras.
Alvin kommer vi garanterat se mycket mer utav under den här säsongen och så även lång tid framöver, han är nu klar för herrtruppen fram till 2026.

Ludvig Bratt, vänstersexa
Ludvig har testat med herrlaget under försäsongen och gjort det riktigt bra, han är driven och ambitiös, född 2006 även han representerade U landslaget i somras. Ludvig kommer att vara med herrlaget under vissa perioder men han visade verkligen oss tränare att han är att räkna med under de träningar och matcher han varit uppe. Även han klar för herrtruppen fram till 2026.

Jerry Hallbäck, herrtränare
Både Alvin och Ludvig har en jättepotential, snabba och kvicka spelare med en stor variation av sina kantlägen. Det är två kontringsstarka killar och vi vill fortsätta utveckla bägge dessa kantspecialister, de kommer bli viktiga pusselbitar i vårt framtida lagbygge, det är både jag och Tommy helt överens om. Det känns kul, spännande och väldigt inspirerande att vi nu kan jobba med dom över lång tid framöver.

Jerry Hallbäck
Herrtränare

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners