HK Aranäs – HK Malmö – 2024-03-28

Kungsbacka Sporthall A
torsdag 28 mars 2024 19:00

Herrarnas sista match i årets Handbollsliga – HK Malmö motståndare 

Imorgon kväll avgörs årets ligaspel, förutsättningarna är enkla, vi behöver vinst samtidigt som Lugi behöver tappa poäng mot IFK Skövde. Det är kvalplats eller direkt nedflyttning som står på spel. 

Vinsten senast mot GUIF var viktig och jäkligt stark med tanke på det utsatta läget, imorgon mot Malmö har vi en ny sådan fight, vi vet att vi kan och vi har precis allt att vinna. 

Malmö har ett lag som är starka i uppspelsfasen, springer mycket och har spetskompetenser i Magnus Persson på högernio, Trulls Grötta på vänsternio och deras playmaker Tim Hilding på mitten. Vidare kontrar Adam Tumba in många mål från sin vänsterkant och samma gäller med Christoffer Schnell på högerflanken. På mittsex gamle bekante Max Santos med Aranäs som förflutet. Malmö är ett bra lag som redan är slutspelsklara, här gäller det att jobba jäkligt hårt.

Vi själva har samma lag som senast i vinstmatchen mot GUIF, ett tillägg i att Viktor Rhodin är tillbaks i spel ett sjukfrånvaro sist.

Skrik upp er, jobba med hejaramsor och stötta upp ihop med Aranäs Eagles, tillsammans är vi starka och lyfter fram herrarna till kvalmatcher och fortsatt spel under april månad.

Avkast torsdag kväll kl 19:00 i Kungsbacka Sporthall. 

Hjärtligt välkomna

Jerry Hallbäck 

Herrtränare 

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Senaste Matchen Herr

31

24

Kungsbacka Sporthall A
torsdag 28 mars 2024 19:00

Senaste Matchen Dam

23

24

Kungsbacka Sporthall A
onsdag 27 mars 2024 19:00

Nästa match Dam

V S

Kungsbacka Sporthall A
onsdag 27 mars 2024 19:00

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners