HK Aranäs – Kungälvs HK – 2024-03-27

Kungsbacka Sporthall A

23

24

Förlust i avslutningen

Första gången på säsongen som vi inte spelade under “press” då förra omgångens resultat spelade oss fint i händerna och vi inför den sista kampen i serien var fast förankrade på en 10:e plats i ligan. Kungälv hade däremot mycket att spela om. Vid förlust samtidigt som LUGI segrade skulle de åka ur och vid alla andra resultat skulle de få kvala. Vi skulle självklart göra allt i vår makt för att segra.

Starten präglas av att lagen byter mål med varandra lite då och då, problemet var de tekniska felen och oskärpa i lägena. Kungälv oftast nåt mål före oss där vi fick jaga för att komma ikapp. Hela första halvleken präglades av kanske nervositet hos bortalaget och slarv från vår sida, ställningen i paus 14-15.

Vi visste att vi kunde göra mycket bättre och hade goda förhoppningar om att det skulle ske i andra.

Tyvärr får vi inte till det i våra lägen utan Kungälv behärskar matchen nåt steg före hela tiden och vi som får jaga. Lite spännande blir det allt på slutet men bortalaget håller ett måls överläge efter 60 och vi förlorar kampen med 23-24.

Vi önskar Kungälv lycka till i kvalet till Ligan och LUGI en snabb återkomst till högsta serien.

Som sagt så var inte denna match olik de övriga vi spelat utan vi får träna hela sommaren på att trycka in bollarna när vi har chansen, minska de tekniska felen, jobba vidare med vårt försvarsspel mm mm.

Blomsterkvasten gick till Nova som gör en solid insats.

4 spelare tackades av efter matchen: Maja som har spenderat hela sin karriär ska vandra till Templet och spela för Önnered nästa säsong, Nisse som varit hos oss i 2 säsonger ska plugga utomlands, Bror har valt att slänga skorna i papperskorgen och Tova ska varva ner för att satsa på sina studier. Tack för dessa åren och vi ses i nån hall framöver.

Vi tar och vilar oss en vecka innan vi startar upp världens längsta försäsong 1 för att komma tillbaka starkare nästa säsong. 

Håll utkik i sociala medier för fler nyheter som kommer längre fram.

Måslkyttar: Nico 4, Åke 4, Ellen 4, Wicky 4, Anna 3, Nova 3 och Nisse 1

Dela gärna

Facebook
Twitter
LinkedIn

Senaste Matchen Herr

31

24

Kungsbacka Sporthall A
torsdag 28 mars 2024 19:00

Nästa match Dam

V S

Kungsbacka Sporthall A
onsdag 27 mars 2024 19:00

Nästa match Herr

V S

Kungsbacka Sporthall A
torsdag 28 mars 2024 19:00

Välkommen till HK Aranäs ungdom

HK Aranäs har en stor barn & ungdomsverksamhet. 

Vill du börja spela handboll så läs mer på respektive lag.

Partners

Handbollens Huvudpartner

Centrala partners