Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inför Eslöv med matchens profil - Ida Karlsson
2020-02-16 09:00
Damerna får återigen vända hemåt till Aranäshallen och med sig i bagaget finns 4 raka segrar. Senast vann man borta mot OV Helsingborg och nu väntar topplaget Eslöv. Vi har ställt några kortare frågor med matchens profil, Idag Karlsson, om vad som kommer bli nyckeln för seger men också vad som skiljer årets damlag kontra förra årets. 
Fyra raka segrar nu efter segern mot ov. Vad gjorde ni bra i förra matchen? 
Förra matchen va verkligen en laginsats. Från start får vi inte riktigt träff bakåt och får väl inte till det framåt heller direkt men vi stressar inte upp oss utan krigar oss in i matchen och får till både anfall och försvar i andra. Tycker vi visar att vi är ett riktigt jobbigt lag att möta.  

Tabelltvåan Eslöv kommer på besök, hur ska ni slå dom? 
Eslöv är ett  tungt lag att möta som står bra bakåt och har bra skytte. De är också bra på att straffa motståndarna för deras misstag vilket vi fick erfara senast mot dem när vi åkte på otroligt mycket kontringar... För oss gäller det att vara med från start, få träff bakåt och göra så få tekniska fel som möjligt. Sen självklart hålla våra avtal och kriga för varandra!

Vad är skillnaden mellan årets Aranäs kontra förra året?
Vi har väl blivit lite mer varma i kläderna med en allsvensk säsong i ryggen, samtidigt så betyder det också att de andra lagen har läst in sig mer på oss. Vi har inte samma möjlighet att ”överraska” motståndarna i år som man har som nykomling. Annars är det inte någon större skillnad, tycker inte jag i alla fall. Många av spelarna från förra året är kvar och de nya har verkligen kommit in i gruppen bra både på och utanför plan.Nyhetsarkiv
Inför Skånela IF borta2020-03-04 14:45
Damer A Säsongen 19/202019-10-17 15:26
 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners