Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Inför Hallandsderbyt med matchens profil - Josefine Rudvall
2020-02-02 09:00
Efter fyra (!) bortamatcher i rad får damerna äntligen vända hemåt och spela i sin hemmaborg. Det vankas nu Hallandsderby när HK Drott kommer på besök och vi har kollat läget med matchens profil, Josefine Rudvall, vad som väntar men även varför man vunnit två raka på slutet.
 Efter en liten tyngre period har ni nu två raka segrar. Vad är det som gjort att ni vunnit istället för förlorat?

Vi har lagt mycket kraft på träningarna vid att få till en kontinuitet i anfallsspelet. Behålla lugnet och därmed ta mindre stressade avslut, vilket verkar gett resultat!🙂

 

Ni har minst sagt haft ett speciellt spelschema i år med bland annat fyra raka (!) bortamatcher. Är det något man tänker på som spelare?

Visst är det tråkigt att inte få spela på hemmaplan men vi har inte lagt något fokus på det, vi ser det som att vi snart kommer ha många hemmamatcher som vi hoppas lockar stor publik.

 

Nu väntar ett hett Hallandsderby mot Drott. Vad kommer bli viktig för att ni ska lyckas gå segrande ur striden?

Att vi bibehåller vår kontinuitet i anfallsspelet, inte stressar och håller ner de tekniska felen. Lyckas vi även hålla fast i vårt grymma försvarsspel så har vi en mycket god chans att ta hem vinsten på söndag. Så glöm inte att ta er till hallen, det blir kul!


Nyhetsarkiv
Inför Skånela IF borta2020-03-04 14:45
Damer A Säsongen 19/202019-10-17 15:26
 
Digitalt matchprogram
Huvudpartners
Partners
B2Bpartners